H-Ranking Päätös 2019, TPS Turku

H-veneiden ranking sarjan päätöskilpailu purjehdittiin Turussa 7-8.9.2019. Järjestäjien toiminta rata-alueella oli ensiluokkaista, radat olivat hyvät ja tuulet ”oikukkaita”. Tiukkaa ja jännittävää kilpailua. Tilanteet vaihtelivat paljonkin lähtöjen aikana, muun muassa alamerkillä ja sen jälkeen voitettiin ja hävittiin ajoittain paljon sijoja. Kilpailun kruunasi maittavat ruoat Turun Pursiseuran ravintola Mainingissa.

Kilpailun voittoon purjehti FIN 958 team Wenda, Hopealle FIN 892 Royal Surfer ja Pronssille FIN 957 xPresident. Tulokset

Myös ranking sarjan voitto meni vakuuttavasti, pistemäärällä 3,75 Team Wendalle. Wenda voitti kaikki viisi kotimaan ranking kilpailua johon osallistui (ranking sarjan poisheitto oli Wendalla Hangon regatta, jonka aikana kävivät kuittaamassa Tanskan Mestaruuden).

Ranking Top 5:

  1. FIN 958 Wenda
  2. FIN 957 xPresident
  3. FIN 959 Huuhka
  4. FIN 961 Cascade
  5. FIN 946 Vinga

Ranking sarjan tulokset

Kilpakauden päätöksessä jaettiin myös liiton muut kiertopalkinnot. Kannustuspalkinto jaettiin SM-hopeaakin saavuttaneelle FIN 864 Merithille.

Vuoden Gasti palkinnon sai FIN 946 Vingan Gasti Pekka Ämmälä

Ensi kausi alkaa perinteisesti Casseli Racen merkeissä Lahdessa. Tätä ennen kuitenkin Tahkolla hiotaan vauhtia ja taktiikkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *