Wendalle upeasti hopeaa Tanskan MM-regatassa!

Team Finland esiintyi edukseen Tanskan Struerin MM-kisoissa niin vesillä kuin avajaisissa. Team Finland paitoihin sonnustautunut 14-miehinen Suomen joukkue sai paljon huomiota niin avajaismarssissa kuin muissakin oheistapahtumissa.

Yhtenäinen ja hyvähenkinen ryhmä piti yhtä niin regatan hankalina kuin voitollisina hetkinä.

Team Wenda pisti loppuun asti kampoihin moninkertaiselle maailmanmestari Claus Höj Jensenille. Lopulta taipuen, mutta saavuttaen mahtavalla esityksellä historian toiset hopeamitalit Suomeen. Jan Forsbomin kipparoima venekunta otti yhdestätoista startista peräti neljä lähtövoittoa. Lämpimät onnittelut koko miehistölle!

Team Eagle Marine saavutti parin ensimmäisen vaikean päivän jälkeen lopulta kohtuullisen sijan 14. Team Caravitis ja Team Heikkilä väläyttelivät ajoittain osaamistaan saavuttaen sijat 29 ja 31.

TULOKSET

Kuten aina, tanskalaisten kisajärjestelyistä pääsivät osalliseksi myös muut H-venepurjehtivat ja kotijoukot erittäin hyvin toimineen tracker-systeemin välityksellä.

Iloista kerrottavaa on myös kabineteista. IHA:n vuosikokouksessa päätettiin, että ensi vuoden Warnemunden ja seuraavan vuoden Gardajärven MM-kisojen jälkeen vuoden 2024 MM-regatta on myönnetty BSF:lle Poriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *